Om Synne

Jeg blev uddannet dyrlæge i 2009. Siden da har familiedyrene – og dyrenes familier – været min store passion. At gå til dyrlæge er en tillidssag. Derfor har jeg fokus på, at både mennesker og dyr føler sig velkomne, hørt og respekteret.

Dyr er min passion og at hjælpe er mit kald

Siden jeg blev færdig dyrlæge, har jeg haft et ønske om at skabe min egen klinik. I årene 2015-2018 arbejdede jeg som vagtdyrlæge på konsulentbasis og fik snust lidt til livet som selvstændig. Nu har jeg taget springet og er igen selvstændig dyrlæge.

Story - Veterinary X Webflow Template

Fokus på dyret

Jeg ønsker at skabe en klinik, hvor der er tid og ro til at gennemføre undersøgelser og behandlinger uden unødig stress for dyret.

Hvor der er tid til grundig gennemgang af behandlingsplan og vejledning og hvor humor og latter går hånd i hånd med høj faglighed.

Klinikkens værdier

Check Icon - Veterinary X Webflow Template

Tillid

Både dit kæreste eje og dig skal have tillid til mig. Jeg har altid fokus på den bedste oplevelse for dyr og ejer.

Shield Icon - Veterinary X Webflow Template

Høj faglighed

Erfaring fra større dyrehospitaler sammen med efteruddannelse har givet mig en høj faglighed. Kræves specialist behandling henviser jeg også gerne.

Badge Icon - Veterinary X Webflow Template

Nærhed

Når du ringer, er det altid mig du får i røret. Jeg sætter en ære i at kende både de to- og firebenede der besøger min klinik.

Heart Icon - Veterinary X Webflow Template

Omsorg

Et dyrlægebesøg kan være forbundet med mange følelser både for mennesker og dyr. Undersøgelse og behandling foretages uden unødig stress og tvang
- det synes jeg er omsorg.